Årets träfluga

Varken idéer, innovationer eller utveckling uppstår ur tomma intet. De kräver människor; en, flera eller många. Och det är dessa människor och deras kreativitet som vi vill uppmärksamma med vårt nya hyllningspris.

Med Årets Träfluga vill vi synliggöra en eller flera personer som tagit ett företag med färre än 10 anställda framåt det senaste året. Eller som gjort något som hela branschen kan ha nytta av.  Det kan handla om ett spännande examensarbete, nya sätt att arbeta, smarta arkitektoniska lösningar eller metoder som fått ditt företag att minska sin klimatpåverkan. Ja, egentligen vad som helst, stort som smått, som skapat en framåtrörelse.

Nominera din vinnare genom att maila motivering till traflugan@martinsons.se senast 20 december. Vinnaren får en exklusiv träfluga och en artikel i höstens magasin. Dessutom skänker vi 10 000 kr till Hjältarnas Hus i ditt och vinnarens namn.

Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Martinsons och Krux. Vinnaren meddelas via mail och resultatet går inte att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnare.


Vinnare 2017

Gustav Ahlford, vd Walloxstrand