Hjältarnas Hus i Umeå är ett tillfälligt hem för barnfamiljer där ett barn har drabbats av sjukdom. När allt annat skakar och familjen behöver vara tillsammans är Hjältarnas Hus nästan som hemma och underlättar till lek med kompisar, där det friska kan stå i fokus.

– Martinsons och Holmen är partner till Hjältarnas Hus, eftersom vi vill verka lokalt på orter där vi har verksamhet, och med organisationer som har gemensamma grundvärderingar med Holmens, berättar Ulrika Carlstein, kommunikationschef på Holmen Trävaror. Indirekt innebär vårt partnerskap i Hjältarnas Hus att våra kunder är med och bidrar till deras viktiga verksamhet.

När lönsamhet och socialt ansvar samspelar finns bara vinnare. Hjältarnas Hus strävar efter längre samarbeten, som ger ett mervärde till företag och organisationer.

– Samarbetet med Martinsons och Holmen betyder väldigt mycket för oss. Vi kan göra det möjligt att sprida lite guld och glitter i den påfrestande tillvaro som många familjer befinner sig i. Ni gör det möjligt för oss att hjälpa fler och ni är en del av Hjältarnas Hus, säger Victoria Granlund, verksamhetschef Hjältarnas Hus.

Till Hjältarnas Hus hemsida