Dimensioneringshjälp limträ

Gör det själv via dimensioneringsverktyget

Dimensioneringsverktyget på Byggbeskrivningar.se gör det riktigt enkelt att dimensionera med Martinsons pelare och balkar i limträ, både för proffs, amatörer och alla däremellan. I filmen ovanför ger våra experter Mattias Sund och Björn Brändström dig en snabb och pedagogisk guide i verktyget.

Dimensioneringshjälp för icke återförsäljare

Kanske är det så att dimensioneringsverktyget inte gav alla svar du behövde för att sätta igång, eller så vill du helt enkelt bara dubbelkolla så att dimensionerna blev rätt. Då är du välkommen att kontakta någon av våra närmaste återförsäljare för personlig rådgivning, så hjälper de dig vidare i ditt projekt!

Dimensioneringshjälp för återförsäljare

Är du återförsäljare? Då är du alltid välkommen att kontakta oss på Martinsons om du behöver personlig service och rådgivning. För att förenkla och kunna hjälpa dig så snabbt som möjligt så har vi tagit fram ett färdigt formulär som vi vill att du fyller i för att kontakta oss.

Återkoppling får du oftast inom 24h – men beroende på arbetsbelastning kan det ibland ta lite längre tid. Vi hoppas att ni har överseende med detta. Vi gör alltid vårt allra bästa för att svara så snabbt vi kan.

  • Projektinformation

  • Dra filer hit eller