Industrikomponenter

Martinsons erbjuder exaktkapade och bearbetade byggkomponenter i trä, färdiga att tas direkt in i produktionen utan ytterligare bearbetning. De bearbetade byggkomponenterna används till stor del i prefabricerade byggmoduler och annat industriellt volymbyggande, till exempel i prefabricerade inner- och ytterväggar.

Kundspecifik bearbetning Martinsons gör alltifrån exaktkapning till bearbetning, exempelvis urtag, gerning, fasning, borrning och klyvning.

Kvalitetssäkerhet Bearbetningarna utförs i en torr och kvalitetssäker miljö, med extrem exakthet vad gäller måttkvalitet och toleranser.

Tidsbesparande Tack vare byggkomponenter som levereras med färdiga bearbetningar, märkta och paketerade i rätt ordning skapas snabbare processer.

Just in time Byggkomponenterna levereras i exakt rätt tidpunkt för att passa in i produktionsflödet, vilket möjliggör ett smidigare projekt.

Extremt enkel beställning
Underlaget vid en beställning kan vara allt från en handritad skiss till en ritning ur ett konstruktionsprogram. Det viktiga är att dimensioner, längder och antal finns med, tillsammans med en beskrivning av de bearbetningar som ska göras.

Tekniska fakta

Bearbetningar Urtag, borrning, fasning, gerning, klyvning etc.
Dimensioner (mm) 34×70 – 160×450
Noggrannhet (mm) 0 – minus 2 (beroende på längd/bearbetningstyp)
Paketmärkning Tydligt enligt önskemål

Är du intresserad av att veta mer om hur ett samarbete med oss på Martinsons skulle kunna se ut?
Hör gärna av dig så berättar vi mer om hur vi kan möta dina krav och behov.