Praktik

För oss är praktik en av många viktiga delar i vår kompetensförsörjning. Vi erbjuder några olika typer av praktikplatser och anpassar din tid hos oss beroende på dina behov.

För dig som till exempel går i grundskolan så tar vi gärna emot PRAO-ansökningar och erhåller platser som är 1-2 veckor långa. En praktikplats hos oss innebär att du får följa med en handledare under tiden du är här, och samtidigt får du lära dig mer om flera olika yrkesområden.

För att öka dina chanser att kunna genomföra din praktikplats hos oss är det viktigt att skicka in din ansökan i god tid innan din praktik är tänkt att påbörjas. Beroende på arbetsbelastning hos kan det ta upp till en månad innan vi kan ge dig ett svar.

 

Ansök om praktikplats

 

Sommarjobb

Vad roligt att du är intresserad av att sommarjobba hos oss på Martinsons. Vi har alltid sett det som en förmån att bidra med sommarjobbsplatser till drivna och engagerade ungdomar. Tyvärr är alla platser för i år redan fyllda vilket innebär att vi inte kommer att kunna erbjuda några fler sommarjobbsplatser just nu.

Men är du över 18 så ser vi gärna att du registrerar en intresseanmälan att du vill jobba hos via denna länk, så kontaktar vi dig vid framtida behov.