Hos oss på Martinsons samlas närmare 500 människor med alla möjliga erfarenheter och kompetenser för att jobba tillsammans. Resultatet är en arbetsplats som upplevs som både dynamisk och faktiskt ganska spännande att få vara en del av. Både för chansen att hitta en miljö att trivas i och för att utvecklas genom utbytet med kollegor med andra infallsvinklar än en själv.  

Ärligt talat har vi inte riktigt räknat efter hur många olika yrkesroller det finns hos oss på Martinsons. Här jobbar alltifrån ingenjörer och maskinförare till exportsäljare, ekonomer och truckvirtuoser. Bara för att nämna några.

Sedan var det ju det här med Sveriges smartaste träskallar. Självklart ska det tas lite med glimten i ögat. Men det ligger faktiskt en hel del i det begreppet. Träskallar skulle ju mycket väl kunna beskriva vår gemensamma tro på träbyggandet. Någon sorts kärlek till trä finns det där i grunden. Och tillsammans har vi både ökat intresset för trä och skapat nya möjligheter att bygga smart och framtidssäkert. Vi är Sveriges smartaste träskallar, helt enkelt.