Martinsons träindustriutbildning

 

Tyvärr är alla platser redan uppbokade för det här året! Vi vill tacka alla som har anmält sig. För dig som inte hann med finns det möjlighet att ansöka nästa år igen. Hoppas vi ses!

 

Är du arbetslös och vill jobba med framtidens byggmaterial?

Vi på Martinsons söker dig som vill bli träindustriarbetare och kommer under början av oktober 2020 att starta en utbildning på 21 veckor i samarbete med Lernia och Arbetsförmedlingen.

Utbildningen innehåller en blandning av både teori och praktik och det kommer att ske hos oss på Martinsons i Bygdsiljum. Syftet med utbildningen är att du som deltagare ska få fördjupade kunskaper inom träindustrin för att kunna få anställning som processoperatör via Lernia hos Martinsons i Bygdsiljum. 

Tycker du det låter spännande och vill veta mer?

Som ett startskott anordnar vi en informationsträff hos oss i Bygdsiljum den 6/10. Där får du en inblick om hur det är att arbeta hos oss, mer information om utbildningens upplägg och annan praktisk information. På grund av rådande omständigheter kring covid-19 har vi valt att dela upp träffen beroende på vilken stad du kommer ifrån. Detta för att kunna hålla nere antalet personer i samma lokal och för att kunna hålla rekommenderat avstånd mellan varandra.

För er som kommer från Umeå och Robertsfors med omnejd börjar informationsträffen kl 10.00. Och för er kommer från Skellefteå med omnejd börjar träffen kl 13:00.

Antalet platser är begränsade till informationsträffen, så se till att anmäla dig i tid. Behöver du hjälp med transport ordnar arbetsförmedlingen med bussresa tur och retur till Bygdsiljum från Skellefteå, Robertsfors och Umeå. Hur du bokar din plats på en av bussarna finner du genom länkarna nedan.

Anmälan från Skellefteå:
Tyvärr är alla platser redan fullbokade. Men du är välkommen att söka igen nästa år!

Anmälan från Umeå och Robertsfors: 
Tyvärr är alla platser redan fullbokade. Men du är välkommen att söka igen nästa år!

Krav för att få söka utbildningen

  • Inskriven på Arbetsförmedlingen och aktivt arbetssökande
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Kan arbeta skift
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift 
  • Intresse för träindustri

För dig som redan har ett jobb

Tyvärr kan vi inte erbjuda någon utbildning för dig som redan har en anställning i dagsläget. Men det finns alltid andra möjligheter att få jobb hos oss. På vår undersida Jobba hos oss kan du hitta alla våra lediga tjänster. Och skulle det inte finnas ute någon tjänst som passar dig i dagsläget så ser vi gärna att du lämnar en intresseanmälan om jobb här.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Lisa Brännström på lisa.brannstrom@lernia.se.