Tjänst Ort Sista ansökningsdag
Konstruktör Bygdsiljum/Kroksjön/Umeå 2020-04-14

Martinsons är nu inne i en expansiv fas där vi förfinar våra byggprocesser och bygger det moderna, projektstyrda arbetssättet. Vi utökar vår personal inom konstruktionsavdelningen och söker därför ytterligare två konstruktörer.

Arbetsuppgifter

Som vår nya konstruktör har du en central roll i det projekteringsarbete som bedrivs i våra varierande projekt som du driver från start till avslut. Utifrån de rådande förutsättningarna och förväntningarna kommer du ta fram hur konstruktionen av det aktuella projektet skall se ut samt bestämma detaljernas utformning. Allt detta i enlighet med gällande regelverk och normer. Underlaget kommuniceras sedan med övriga i projektgruppen. En 3D-modell tas fram över stommen, antingen via eget modellerande eller i samspel med våra projekteringsingenjörer. Vi arbetar med Statcon Structures, RFEM, Trusscon/Roofcon, Plancon, Tekla, Auto Cad samt andra tekniska hjälpmedel.

Som konstruktör på Martinsons ingår du i konstruktionsavdelningen med 14 kollegor och du rapporterar direkt till Konstruktionschefen. Som en del i vårt förbättringsarbete skall du även deltaga i avdelningens och bolagets utvecklingsarbete. Detta bedrivs i projektform under utvalda perioder.

Vem är du?

För att lyckas väl i den här rollen vill vi att du är en modig, drivande, noggrann och initiativrik person. Du är byggnadskonstruktör eller har annan likvärdig kompetens. Du har troligtvis flera års erfarenhet av arbete i en liknande befattning, exempelvis som byggkonstruktör eller ledande byggkonstruktör på en teknisk konsultfirma. Du behöver vara strukturerad och väl förtrogen med gällande bygglagstiftning som Eurokoder, BBR m.fl. samt ha erfarenhet av byggprojektering och beräkningar. Du bör ha goda kunskaper inom byggnadskonstruktion, projekteringsledning, 3D-modellering. I ditt arbete är du van att jobba med tekniskt datastöd för konstruktion och modellering. Du är kvalitetsmedveten och har god förmåga att entusiasmera och engagera.

Som person är du analytiskt lagd, modig, är duktig på att prioritera och har god samarbetsförmåga. Du brinner inte bara för konstruktionsarbete och hårt arbete utan även för vår miljö och alla de positiva effekter träbyggandet ger.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Martinsons med Experis Sverige. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tom Jakobsen på 070-270 27 67 eller på tom.jakobsen@se.experis.com.

Vi kommer att tillämpa en löpande rekryteringsprocess och vi vill därför att du söker så fort som möjligt.