Tjänst Ort Sista ansökningsdag
Engagerad produktionschef Bygdsiljum/Umeå/Kroksjön/Ljusdal 2020-04-19

Vill du också vara med och leda utvecklingen av framtidens byggande? Martinsons är nu inne i en expansiv fas där vi förfinar våra byggprocesser och bygger det moderna, projektstyrda arbetssättet. Vi utökar vår personal inom montageavdelningen och söker därför två produktionschefer till våra byggarbetsplatser.

Arbetsuppgifter

Som vår nya produktionschef på byggplats kommer du att driva våra platsarbeten fram till avslut och överlämnande. Du ansvarar för att ekonomiska, tidsmässiga och kvalitetsmässiga mål i projekten uppnås. I ditt arbete samordnar du alla aktiviteter knutna till byggplatsprocessen så att de involverade kan lyckas med sina arbetsuppgifter och våra kunder känner sig nöjda med våra leveranser. Du kommer också att aktivt delta i möten med beställare och entreprenörer samt ansvara för löpande inköp av erforderliga montagehjälpmedel. Som produktionschef byggplats på Martinsons rapporterar direkt till Montagechefen.

Vem är du?

För att lyckas väl i den här rollen vill vi att du är en byggnadsingenjör eller har annan likvärdig kompetens eller arbetslivserfarenhet. Du har troligtvis jobbat några år i en byggproduktionsledande befattning, alternativt som byggprojektledare i konsultrollen eller på beställarsidan. Du bör ha goda kunskaper inom entreprenadjuridik, ekonomi och projektplaneringsverktyg. Du är därmed van att växla mellan operativt och strategiskt arbete och du är strukturerad och uthållig i ditt sätt att göra det. Du inser vikten av att leverera i rätt tid och gör ditt yttersta för att nå målen. Då tjänsten innefattar arbete på våra projektarbetsplatser i Sverige förutsätter vi att du har en privat situation som medger detta.

Som person är du noggrann, utåtriktat och beslutsmässig. Du har god datorvana och körkort för bil. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Placeringsort

Vid huvudkontoret i Bygdsiljum eller på något av våra kontor i Umeå, Skellefteå (Kroksjön) eller Ljusdal. Eftersom tjänsten innefattar arbete på våra projektarbetsplatser i Sverige så är den geografiska placeringen inte styrande i rekryteringsprocessen.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Martinsons med Experis Sverige. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tom Jakobsen på 070-270 27 67 eller på tom.jakobsen@se.experis.com.

Vi kommer att tillämpa en löpande rekryteringsprocess och vi vill därför att du söker så fort som möjligt, dock senast 19 april.