Tjänst Ort Sista ansökningsdag
Efterbehandlare Bygdsiljum 2020-07-31

Arbetsuppgifter

Som efterbehandlare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av avsyning, ritningsläsning och kvalitetsbedömning. Men arbetsuppgifterna kommer att kunna variera. På Martinsons arbetar vi med rotation, både internt men även mellan avdelningarna. Vi hjälps helt enkelt åt där det behövs.

För denna tjänst ser vi det som meriterande om du har någon av nedanstående kompetenser och utbildningar:
– Heta arbeten
– Travers
– Datavana
– Utbildad snickare alternativt motsavarande arbetslivserfarenhet inom yrket

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att fortsätta vara ett nytänkande och spännande företag behöver vi hela tiden förstärka teamet med nya människor. Det är här du kommer in i bilden. Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsplats, där du får möjlighet att själv skapa din egen karriär. Oavsett hur du tänker dig att den ska se ut.

Eftersom det är just människan vi på Martinsons är intresserade av när vi rekryterar, lägger vi extra stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i den tjänsten tänker vi oss att du är:
– ansvarstagande
– flexibel
– noggrann
– stresstålig

Information om anställningen

Visstidsanställning via bemanning i Bygdsiljum. Tillträde från vecka 32.

Vill du veta mer?

Urval och intervjuer sker löpande, vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt! Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Johansson konsultchef på Lernia maria.johansson@lernia.se. Alternativt Jan Engblom platchef på Lernia Jan.engblom@lernia.se.