Tjänst Ort Sista ansökningsdag
Virkesköpare Umeå 2019-10-31

Många nya människor till Martinsons skogsteam!

Som ni säkert hört och sett växlar vi upp. Rejält! Vi söker därför nya virkesköpare som älskar att göra affärer till vårt skogsteam! Först och främst till vårt marknadsområde i Umeå, men kan även komma att rekrytera fler till övriga delar av Västerbotten i framtiden.

Om jobbet

Din uppgift blir att genomföra virkesinköp från privata skogsägare i ditt tilldelade marknadsområde. Du ansvarar för marknadsplanering, marknadsbearbetning, rådgivning, affärer, avverkningsplanering samt hantering av administrationen kring dina affärer. Arbetet är självständigt, du planerar till stor del dina arbetsdagar själv med ständigt närvarande stöd av kollegor och ledare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Marknadsbearbetning, dvs söka kontakt med lokala skogsägare, rådgivning och affärer är dina viktigaste arbetsuppgifter som kommer uppta större delen av din arbetstid.

– Administration kring affärer, registrering av kontrakt, traktdata osv. 
– Ajourhållning i operativa IT-system.
– Skogsvårdsplanering på gjorda affärer.
– Traktplanering i fält av köpta avverkningsrätter. 
– Återkoppling/dialog med dina leverantörer genom fortlöpande återkoppling.

Din bakgrund

Vi söker människor som älskar att göra affärer!  Självklart ska du ha ett intresse och kunskap runt skog och skogsbruk men vi värderar ditt intresse för affärer och långsiktiga relationer lika högt. Du har ett intresse och en förmåga att skapa goda affärer såväl för Martinsons som för din leverantör, skogsägaren. För att lyckas med det tror vi förutom affärsintresse att du har ett stort intresse för människor och en social förmåga att bygga stora och långsiktiga nätverk i de bygder du verkar. Du är förtroendeingivande, kommunikativ och har god samarbetsförmåga då vi jobbar i team. Du är självständig samt engagerad i ditt arbete. Du är strukturerad och ansvarstagande. Din kompetens kan vara av formell karaktär (utbildning) eller kommit dig tillgodo genom intresse och erfarenhet.

Du bör ha kunskap och vana av att använda relevanta IT-hjälpmedel (office standardprodukter). Vana och kunnande i GIS är meriterande.

Stationering

Umeå

Vill du veta mer eller ansöka?

För information om tjänsten eller ansökan så kontakta fältchef Mats Lindfors 070-666 07 90 mats.lindfors@martinsons.se

För facklig information kontakta Unionen, Gunnar Lundmark, 0914-208 23gunnar.lundmark@martinsons.se

Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdatum 31 oktober 2019. Tillträde enligt överenskommelse.