Tjänst Ort Sista ansökningsdag
Produktionsplanerare KL-trä Bygdsiljum 2019-05-05

Nu förbereder vi arbetet med husdelar, komponenter och detaljer till nya Kulturhuset i Skellefteå. Vill du vara med på vår spännande resa?

Arbetsuppgifter

Som vår nya produktionsplanerare ansvarar du för planeringen av produktionen i Limträfabrik 5 där vi tillverkar KL Trä; korslimmade formastabila träskivor med max mått 3m x 16 m. Produkterna blir objektanpassade väggar, bjälklag eller tak som tillsammans blir nya och miljövänliga konstruktioner.

Du kommer arbeta tillsammans med våra arbetsledare och projektledare, och en betydande del av arbetet sker i samarbete med produktionen. I arbetsuppgifterna ingår beredning, planering och optimering av den dagliga produktionen, säkerställning av råvara, kontakter med interna och externa intressenter och delaktighet i det interna kvalitetsarbetet. I din roll har du kontroll över hela flödet av material till fabriken i nutid och nära framtid, och du ser till att tillverkningen sker på bästa tänkbara sätt ekonomiskt och produktivitetsmässigt. Som stöd för ditt arbete har vi unika IT-stöd som är väl anpassade för vår verksamhet och den information du tar fram används av våra CNC-maskiner i produktionen. Det är också du som planerar paketeringen så att objektsdelarna kommer i rätt ordning ute på byggarbetsplatsen.

Den nuvarande planeraren går vidare i företaget till en tjänst som arbetsledare på fabriken. Det ger goda förutsättningar för en bra introduktion att den tidigare medarbetaren finns kvar på plats när vår nya produktionsplanerare kommer.

Din bakgrund

För att lyckas med uppgiften bör du ha eftergymnasial utbildning med inriktning produktion eller verkstad eller annan relevant utbildning och/eller några års erfarenhet av rollen som beredare/planerare. Du är van att arbeta självständigt och har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer. Som person är du strukturerad, social kompetent, lyhörd och affärsmässig. Slutligen är du van att ha en pågående dialog med produktionen och trivs när tempot är högt.

Då vi är en liten organisation lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Information om anställningen

I denna rekrytering samarbetar vi på Martinsons med Experis Sverige. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tom Jakobsen på 070-270 27 67 eller på tom.jakobsen@se.experis.com.

Vi kommer att tillämpa en löpande rekryteringsprocess och vi vill därför att du söker så fort som möjligt.