Tjänst Ort Sista ansökningsdag
Arbetsledare Bygdsiljum 2019-05-05

Nu förbereder vi arbetet med husdelar, komponenter och detaljer till nya Kulturhuset i Skellefteå. Vill du vara med på vår spännande resa?

Arbetsuppgifter

Som vår nya arbetsledare ansvarar du för den kontinuerliga driften i sågen, som är hjärtat i vår verksamhet. Du leder ett 30-tal sågoperatörer och timmerförare som arbetar K2-skift (sju dagar / vecka), ledaren har stöttning av skiftledarna gällande bemanning, schemaläggning och andra praktiska frågor kring produktionen, som omfattar hela flödet från timmermottagning till färdiga paket.

I rollen ingår fullt personalansvar, stor delaktighet i rekrytering och utbildning av ny och befintlig personal. Det är du som initierar arbetsplatsträffar och leder miljö- och arbetsmiljöarbetet.

I uppdraget ingår kontakter med vår HR-avdelning och nära samarbete med andra avdelningar såsom Underhållsavdelningen i Bygdsiljum. Som arbetsledare har du budgetansvar, arbetar med ständiga förbättringar och verkar för att ”Martinsonsandan” dvs goda relationer utvecklas och bibehålls i din omgivning.

Du rapporterar direkt till Produktionschefen och ingår i dennes arbetsgrupp.

Den nuvarande ledaren går vidare i företaget till en tjänst inom underhåll för såg, tork och justerverk. Det ger goda förutsättningar för en bra introduktion att den tidigare ledaren finns kvar på plats när vår nya arbetsledare kommer.

Din bakgrund

För att lyckas med uppgiften bör du ha eftergymnasial utbildning med inriktning produktion, teknik eller liknande samt några års erfarenhet av ledande befattning. Du är van att arbeta självständigt med frågor kring drift och produktion och har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer. Som person är du teknikintresserad, social kompetent, trygg och målinriktad. Slutligen är du analytiskt lagd, van att ha ett helikopterperspektiv och trivs när tempot är högt.

Då vi är en liten organisation lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Information om anställningen

I denna rekrytering samarbetar vi på Martinsons med Experis Sverige. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tom Jakobsen på 070-270 27 67 eller på tom.jakobsen@se.experis.com.

Vi kommer att tillämpa en löpande rekryteringsprocess och vi vill därför att du söker så fort som möjligt.