Tjänst Ort Sista ansökningsdag
Timmermaskinförare Bygdsiljum 2019-04-30

Vi är i ständigt behov av kompetenta medarbetare till Martinsons i Bygdsiljum och nu söker vi timmermaskinförare.

Arbetsuppgifter

Som timmermaskinförare kommer dina arbetsuppgifter bestå av bl.a. timmerlossning och service till vår mätstation och sågintag. Vi arbetar med systematisk introduktion och internutbildning, för att man som nyintroducerad maskinförare ska få bra förutsättningar och lära sig en sak i taget.

Formell kompetens

Vi tror att du som söker har en utbildning inom transport/fordon eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Att du har ett stort intresse för tyngre fordon ser vi som en självklarhet. Har du även erfarenhet av körning med skopa, grip eller gaffel är det mycket meriterande. Kanske är du uppvuxen vid ett modernt lantbruk eller har haft en annan konkret koppling till tyngre fordon. 

– Gymnasium eller motsvarande, gärna inom transport/fordon
– Körkort B och tillgång till bil
– Grundläggande datorkunskap

Din bakgrund

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Som person är du noggrann, strukturerad och metodisk. Du är självgående och har lätt för att kommunicera med dina kollegor för att ni tillsammans ska kunna leverera högsta kvalitet.

Tycker du att detta låter lockande och är ett arbete som skulle passa dig? Ja, då är detta jobbet för dig!

Information om anställningen

Till en början sker anställning via vår partner Lernia med start så snart som möjlig eller enligt överenskommelse. Du kommer arbeta på heltid med utökat 2-skift (inkl. helg) med placering i Bygdsiljum.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person, vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdag är den 30 april. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Daniel Johansson, daniel.johansson@lernia.se eller Viktoria Johansson, viktoria.johansson@lernia.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, du ansöker på Lernia.se