Tjänst Ort Sista ansökningsdag
Underhållsmekaniker Bygdsiljum 2019-05-21


Nu söker vi en underhållsmekaniker som kan arbeta skiftgång  i Bygdsiljum. Detta gäller en direktrekrytering till Martinsons med goda förmåner och en konkurrenskraftig lön.

Arbetsuppgifter

Du kommer att bli en viktig kugge i företagets underhållsorganisation där du i team medverkar till att utveckla och förbättra underhållsarbetet i Bygdsiljum. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med MQS (Lean), ett sätt att ständigt arbeta med förbättringar samt bedriva planerat underhåll på bästa sätt.

Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att vara omväxlande, men som underhållsmekaniker på Martinsons är dina främsta arbetsuppgifter att aktivt arbeta med förebyggande underhåll och reparationer inom de olika produktionsenheterna. Med ett effektivt och flexibelt arbetssätt används de olika resurser som finns. Det betyder att du som söker denna tjänst måste vara en flexibel problemlösare som kan arbeta självständigt, men även trivs bra att arbeta i grupp.

Formell kompetens

– Gymnasium eller motsvarande, gärna inom industri
– Körkort B och tillgång till bil
– God svetsvana 

Meriterande

– Certifikat Heta arbeten 
– Truckkort
– Kunskaper inom hydraulik & pneumatik 
– Kunskaper i svarvning, fräsning och plåtbearbetning
– Erfarenhet av slipning 
– Erfarenhet som underhållsmekaniker inom industrin

Din bakgrund

Vi tror att du som söker är en händig person med en utbildning inom exempelvis industri/metall, alternativt har tidigare erfarenhet inom liknande områden. Vi söker både dig som har en gedigen erfarenhet av yrket men även dig som är nybörjare, då utbildning/introduktion ges på plats. Martinsons arbetar ständigt med förbättringar och att bedriva planerat underhåll och du kommer där att bli en viktig kugge. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du som söker är driven och villig att utvecklas i din arbetsroll, samt har ett stort intresse av mekanik och teknik.

Information om anställningen

Till en början sker anställning via vår partner Lernia med start enligt överenskommelse. Du kommer att att gå skift, enligt rullande schema med placering i Bygdsiljum.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person, vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdag är den 30 april. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Daniel Johansson, daniel.johansson@lernia.se eller Viktoria Johansson, viktoria.johansson@lernia.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, du ansöker på Lernia.se