Tjänst Ort Sista ansökningsdag
Industrielektriker Bygdsiljum 2019-02-17

Arbetsuppgifter

Vi söker efter en industrielektriker som vill vara med och bidra till en effektiv produktionskedja samt ett gott arbetsklimat. Vi tror att detta uppnås genom ett variationsrikt och långsiktigt arbete där dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande och där ingen dag är den andra lik. Du kommer att arbeta med både planerat och förebyggande underhåll samt pågående förbättringar där syftet är att öka tillgängligheten, det innebär att du kommer ha en nyckelroll på arbetsplatsen.

Formell kompetens

– Gymnasieutbildning med inriktning mot el/automation eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig

– Brett tekniskt kunnande samt god datorvana.

– Svenska i tal och skrift, meriterande är om du även är duktig på engelska och/eller tyska.

– Branschkännedom är mycket meriterande.

– B-körkort och tillgång till bil

Din bakgrund

Du kommer att bli en viktig kugge i utvecklingsarbetet på plats och vi tror därför att du är en riktig problemlösare som inte räds svåra utmaningar och är duktig vad gäller logiskt tänkande.

Du är positiv och öppen till ett omväxlande arbete och ser problemlösning och felsökning som både utmanande och kul, du gillar att hitta nya vägar och har alltid ett kvalitetstänk i bakhuvudet.

För att passa i rollen som fordonsmekaniker till Martinsons tror vi att du är en praktiskt lagd person med ett gott ordningssinne som gärna skruvar även på fritiden. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van vid självständigt arbete och som tar egna initiativ. Vi förutsätter att du är flexibel och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Du som söker denna tjänst ska även vara driven och villig att utvecklas. Martinsons arbetar ständigt med förbättringar och att bedriva planerat underhåll och du kommer där att bli en viktig kugge.  

Information om anställningen

Tillsvidareanställning med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse / Heltid. Under första året kommer man endast arbeta dagtid och efter det går man skiftgång / Martinsons i Bygdsiljum 

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person, vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt! Vid frågor gällande tjänsten kontakta Daniel Johansson, daniel.johansson@lernia.se eller Viktoria Johansson, viktoria.johansson@lernia.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, du ansöker på Lernia.se