Tjänst Ort Sista ansökningsdag
Fordonsmekaniker Bygdsiljum 2019-05-31

Arbetsuppgifter

Som fordonsmekaniker på Martinsons kommer arbetsuppgifterna i huvudsak att vara omväxlande, men dina främsta arbetsuppgifter är att aktivt serva och felsöka de större maskinerna. Till viss del kommer du även att arbeta med förebyggande underhåll och reparationer inom de olika produktionsenheterna. 

Formell kompetens

– Minst 2 års erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker eller liknande

– Körkort B och tillgång till bil

Din bakgrund

För att passa i rollen som fordonsmekaniker till Martinsons tror vi att du är en praktiskt lagd person med ett gott ordningssinne som gärna skruvar även på fritiden. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van vid självständigt arbete och som tar egna initiativ. Vi förutsätter att du är flexibel och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Du som söker denna tjänst ska även vara driven och villig att utvecklas. Martinsons arbetar ständigt med förbättringar och att bedriva planerat underhåll och du kommer där att bli en viktig kugge.  

Information om anställningen

Till en början anställning via Lernia  med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. 2-skift med placering i Bygdsiljum.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person, vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt! Vid frågor gällande tjänsten kontakta Daniel Johansson, daniel.johansson@lernia.se eller Viktoria Johansson, viktoria.johansson@lernia.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, du ansöker på Lernia.se