Hos oss på Martinsons jobbar ett helt gäng människor. Flera hundra faktiskt. Vanliga människor. Och ovanliga. Människor med ambitioner. Människor med drömmar. Stora som små. Människor med talang. Och vi söker hela tiden fler.

Men vad är det egentligen som driver människorna som jobbar på Martinsons? Vad rör sig i deras huvuden och hur är de som människor? Den här lilla filmen ger en inblick i deras värld.

 Lediga jobb

Vad roligt att du är intresserad av att bli en del av Martinsonkoncernen. Här hamnar du mitt i en byggrevolution. För att vara Sveriges mest nytänkande träförädlare även i framtiden behöver vi hela tiden förstärka teamet med drivna och utvecklingsvilliga människor. Som du.

När du söker jobb hos oss så lämnar du din ansökan eller intresseanmälan antingen direkt till oss eller via någon av våra kompetens- och rekryteringspartners beroende på vilken typ av tjänst som vi söker.

För dig som är intresserad av att jobba inom produktionen kan anställningen inledningsvis vara hos vår partner Lernia. Vi ser det som en prövoperiod, där du får möjlighet att visa dina kvalitéer och det långsiktiga målet är alltid en tillsvidareanställning hos oss på Martinsons.Vi söker transportsplanerare

Rekryteringen fortsätter för att hantera vår stora produktionsökning. Nu behöver vi förstärka med en av nyckelrollerna i arbetet med att säkerställa en effektiv värdekedja.

Som transportplanerare ansvarar du för det dagliga flödet av koncernens transporter mellan produktionsenheterna och utleveranserna av färdig produkt till slutkund. För att lyckas med uppgiften ska du ha transportledarutbildning och/eller motsvarande erfarenhet från branschen. Du har löpande kontakt med inblandade aktörer och är placerad på Martinsons huvudkontor i Bygdsiljum. Som person är du engagerad och självständig, med förmågan att skapa goda relationer med kunder och kollegor.

Läs mer om tjänsten och ansök via vår partner här. Anställning sker snarast möjligt.

 


 

Vi söker träindustriarbetare

Inför hösten söker vi nu efter nya medarbetare till produktionen på Martinsons i Bygdsiljum. 

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande då vi tillämpar rotation i fabrikerna, men det huvudsakliga arbetet består till stor del av övervakning av en automatiserad tillverkningsprocess. Du bör med andra ord vara både händig och snabb i tanken. Grundlig introduktion och utbildning ges självfallet inför start.  


Läs mer om tjänsten och ansök via vår partner här. Tjänsterna tillsätts löpande.

 

 

Vi söker fordonsmekaniker

Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att vara omväxlande, men som fordonsmekaniker på Martinsons är dina främsta arbetsuppgifter att aktivt serva och felsöka de större maskinerna. Till viss del kommer du även att arbeta med förebyggande underhåll och reparationer inom de olika produktionsenheterna. 


Läs mer om tjänsten och ansök via vår partner här. Ansök senast 21 oktober.

 

 

Vi söker underhållsmekaniker

Du kommer att bli en viktig kugge i företagets underhållsorganisation där du i team av 3 medverkar till att utveckla och förbättra underhållsarbetet i Bygdsiljum. Tillsammans med dina duktiga kollegor jobbar du med MQS (Lean), ett sätt att ständigt arbeta med förbättringar samt bedriva planerat underhåll på bästa sätt.

Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att vara omväxlande men som underhållsmekaniker på Martinsons är dina främsta arbetsuppgifter att aktivt arbeta med förebyggande underhåll och reparationer inom de olika produktionsenheterna.

Med ett effektivt och flexibelt arbetssätt används de olika resurser som finns, det betyder att du som söker denna tjänst måste vara flexibel som person samt en problemlösare som kan arbeta självständigt men även trivs bra i grupp.


Läs mer om tjänsten och ansök via vår partner här. Ansök senast 16 september.

  

Nyfiken på jobb inom träindustrin? Lämna en intresseanmälan.

Vi på Martinsons söker alltid antal personer som vill växa med oss. Även om inte vi har ute en tjänst som passar dig just nu så är vi ändå intresserade av intresseanmälningar. Klicka här att skicka in en spontanansökan.