Vad roligt att du är intresserad av att bli en del av Martinsonkoncernen. På Martinsons hamnar du mitt i en byggrevolution. Omvärldens växande kunskap om träets klimat och konstruktionsfördelar gör att vi fortsätter växa. För att vara Sveriges mest nytänkande träförädlare även i framtiden behöver vi förstärka teamet med drivna och utvecklingsvilliga människor. Som du.

Du kommer till ett företag där nya idéer välkomnas. Och det menar vi faktiskt. Det är ju så vi utvecklas. Vi tror på den trevliga sortens tävlingsinstinkt och riktar ständigt blicken framåt. Välkommen att göra det med oss.

När du söker jobb hos oss så lämnar du din ansökan eller intresseanmälan antingen direkt till oss eller via någon av våra kompetens- och rekryteringspartners beroende på vilken typ av tjänst som vi söker.

För dig som är intresserad av att jobba inom produktionen kan anställningen inledningsvis vara hos vår partner Lernia. Vi ser det som en prövoperiod, där du får möjlighet att visa dina kvalitéer. Våra erfarenheter visar att det fungerar som en naturlig inslussning av nya medarbetare, där det långsiktiga målet alltid är en tillsvidareanställning hos oss på Martinsons.
Vi söker fordonsförare

Nu satsar vi på Martinsons offensivt inför den planerade produktionsökningen i Bygdsiljum under hösten 2018. Därför behöver vi redan med start i februari rekrytera ett tiotal fordonsförare på heltid till våra brädgårdstruckar, hjullastare och timmermaskiner.

Om du är nybörjare så utbildar vi dig internt, men du blir extra intressant om du har tidigare erfarenhet och truckkort/förarbevis. Som person är du initiativrik, noggrann och gillar precis som dina teamkollegor att samarbeta för att göra laget ännu starkare. Bor du dessutom här i närområdet är det ju extra trevligt, även om det inte är ett krav!

Vi intervjuar och tillsätter tjänsterna löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du i dag ett jobb med uppsägningstid anpassar vi självklart ditt startdatum hos oss utifrån det.

Läs mer om tjänsten och ansök via vår partner här. Tjänsterna tillsätts löpande. Vi söker arbetsledare

Träbyggandet fortsätter att öka och här på Martinsons hamnar du mitt i centrum av byggrevolutionen.

Som arbetsledare på Limträfabrik 1 i Bygdsiljum ansvarar du för tillverkningen och bemanningen. Du leder och fördelar arbetet hos de totalt 30 produktionsmedarbetarna och driver vårt förbättringsarbete framåt. Du håller även i områdets budget och investeringsplan.

Vi ser gärna att du har relevant teoretisk utbildning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Läs mer om tjänsten och ansök via vår partner här. Tjänsten tillsätts så snart som möjligt.


 

Nyfiken på jobb inom träindustrin?

Vi på Martinsons söker just nu alltid antal personer med start nu direkt. Det är alltifrån maskinförare, snickare och processoperatörer. Klicka här för att läsa mer om tjänsterna eller skicka in en spontanansökan.