Hos oss på Martinsons jobbar ett helt gäng människor. Flera hundra faktiskt. Vanliga människor. Och ovanliga. Människor med ambitioner. Människor med drömmar. Stora som små. Människor med talang. Och vi söker hela tiden fler.

Men vad är det egentligen som driver människorna som jobbar på Martinsons? Vad rör sig i deras huvuden och hur är de som människor? Den här lilla filmen ger en inblick i deras värld.

 Lediga jobb

Vad roligt att du är intresserad av att bli en del av Martinsonkoncernen. Här hamnar du mitt i en byggrevolution. För att vara Sveriges mest nytänkande träförädlare även i framtiden behöver vi hela tiden förstärka teamet med drivna och utvecklingsvilliga människor. Som du.

När du söker jobb hos oss så lämnar du din ansökan eller intresseanmälan antingen direkt till oss eller via någon av våra kompetens- och rekryteringspartners beroende på vilken typ av tjänst som vi söker.

För dig som är intresserad av att jobba inom produktionen kan anställningen inledningsvis vara hos vår partner Lernia. Vi ser det som en prövoperiod, där du får möjlighet att visa dina kvalitéer och det långsiktiga målet är alltid en tillsvidareanställning hos oss på Martinsons.Underhållsmekaniker 
Nu förstärker vi vårt team för att säkerställa en effektiv produktionskedja hela vägen. Vi söker efter sju underhållsmekaniker som ska jobba aktivt med reparationer och underhåll inom våra olika produktionsenheter i Kroksjön och Bygdsiljum.

Du har utbildning inom exempelvis industri/metall, alternativt har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Precis som dina blivande kollegor i teamet är du en vass problemlösare som vill utveckla vårt underhållsarbete.

Anställningen sker direkt hos oss på Martinsons men själva rekryteringen sker i samarbete med vår partner Lernia.

Läs mer om tjänsten och ansök via vår partner här. Sista ansökningsdag är 23 maj.
industrielektriker 
Vi söker efter två industrielektriker som kan förvänta sig variationsrika och utmanande arbetsuppgifter. I det ingår både planerat och förebyggande underhåll samt pågående förbättringar för att öka tillgängligheten.

Eftersom det ingår i rollen att se till att den dagliga driften flyter på är initiativrikedom en viktig personlig egenskap. Vi ser att du har relevant gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Tjänsterna tillsätts på våra produktionsenheter i Kroksjön och Bygdsijlum.

Läs mer om tjänsten och ansök via vår partner här. Sista ansökningsdag är 23 maj.

Vi söker fordonsförare 
Nu satsar vi på Martinsons offensivt inför den planerade produktionsökningen i Bygdsiljum under hösten 2018. Därför behöver vi redan med start i februari rekrytera ett tiotal fordonsförare på heltid till våra brädgårdstruckar, hjullastare och timmermaskiner.

Om du är nybörjare så utbildar vi dig internt, men du blir extra intressant om du har tidigare erfarenhet och truckkort/förarbevis. Som person är du initiativrik, noggrann och gillar precis som dina teamkollegor att samarbeta för att göra laget ännu starkare. Bor du dessutom här i närområdet är det ju extra trevligt, även om det inte är ett krav!

Vi intervjuar och tillsätter tjänsterna löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du i dag ett jobb med uppsägningstid anpassar vi självklart ditt startdatum hos oss utifrån det.

Läs mer om tjänsten och ansök via vår partner här. Tjänsterna tillsätts löpande.

 


 

Smart träskallar söker träindustriarbetare

Vi söker omgående medarbetare till vår anläggning i Bygdsiljum. Dina arbetsuppgifter kommer att variera då vi tillämpar rotation i våra fabriker, men ditt huvudsakliga arbete består till stor del av övervakning av en automatiserad tillverkningsprocess. Vi ser gärna att du har erfarenhet av industri eller tillverkning sedan tidigare.

Läs mer om tjänsten och ansök via vår partner här. Tjänsterna tillsätts löpande.


 

 

Nyfiken på jobb inom träindustrin? Lämna en intresseanmälan.

Vi på Martinsons söker alltid antal personer som vill växa med oss. Även om inte vi har ute en tjänst som passar dig just nu så är vi ändå intresserade av intresseanmälningar. Klicka här att skicka in en spontanansökan.