Vad roligt att du är intresserad av att bli en del av Martinsonkoncernen. På Martinsons hamnar du mitt i en byggrevolution. Omvärldens växande kunskap om träets klimat och  konstruktionsfördelar gör att vi fortsätter växa. För att vara Sveriges mest nytänkande träförädlare även i framtiden behöver vi förstärka teamet med drivna och utvecklingsvilliga människor. Som du.

Du kommer till ett företag där nya idéer välkomnas. Och det menar vi faktiskt. Det är ju så vi utvecklas. Vi tror på den trevliga sortens tävlingsinstinkt och riktar ständigt blicken framåt. Välkommen att göra det med oss.

När du söker jobb hos oss så lämnar du din ansökan eller intresseanmälan antingen direkt till oss eller via vår kompetens- och rekryteringspartner Lernia beroende på vilken typ av tjänst som vi söker. För dig som är intresserad av att jobba inom produktionen kan anställningen inledningsvis vara hos Lernia. Vi ser det som en prövoperiod, där du får möjlighet att visa dina kvalitéer. Våra erfarenheter visar att det fungerar som en naturlig inslussning av nya medarbetare, där det långsiktiga målet alltid är en tillsvidareanställning hos oss på Martinsons.


 

Vi söker virkesköpare som älskar att göra affärer! En med placering på vårt Umeåkontor med arbetsområde söder om Umeå, och en till området mellan Umeå och Skellefteå med placering på något av våra många kontor i området. Arbetet är självständigt och du planerar till stor del dina arbetsdagar själv. Som virkesköpare hos oss genomför du virkesköp från privata skogsägare i ditt tilldelade marknadsområde och ansvarar för planeringen och administrationen kring detta. Vi söker dig som har ett stort intresse runt skog och skogsbruk och värderar din förmåga att skapa goda affärer för såväl Martinsons som för skogsägaren.

Är det du eller någon du känner? Tipsa en vän eller klicka här för att läsa mer om tjänsten.
Ansökan mailas till Mats Lindfors, ange "Virkesköpare" i ämnesraden. Sista ansökningsdag den 30 november. 

Just nu söker vi en produktionsledare för vår skogsavdelning med placering vid vårt kontor i Umeå. Som produktionsledare leder du vårt avverkningsarbete tillsammans med teamet av virkesköpare och entreprenörer i vårt södra område. Hos oss jobbar du med frihet under ansvar och blir en central person som ansvarar för att rätt volymer och sortiment av timmer levereras till våra sågverk.

Är det du eller någon du känner? Tipsa en kompis eller klicka här för att läsa mer om tjänsten.
Ansökan mailas till Peter Holmström, ange "Produktionsledare" i ämnesraden. Sista ansökningsdag den 30 november.


 

 

Vi söker en produktionscontroller till vår anläggning i Bygdsiljum. I rollen ingår att planera och genomföra arbetet med att upprätthålla ett korrekt informationsflöde i processen från produktkalkyl fram till den ekonomiska redovisningen som går in i huvudboken. Du gör relevanta analyser och rekommendationer för att möjliggöra effektivt
beslutsarbete i produktionen. Du har en akademisk relevant utbildning och några års erfarenhet från tillverkningsindustrin. Har du vana av att driva och leda förbättringsprojekt är detta ett plus. Som person är du resultatinriktad, analytisk och kommunikativ.

Är det du eller någon du känner? Tipsa en kompis eller klicka här för att läsa mer och ansöka om tjänsten.
Sista ansökningsdag 17 november.Vi söker en försäljningsassistent till vår försäljningschef för sågade trävaror inom Asien, Nordafrika och Mellanöstern samt limträexport. Med placering på vårt Umeåkontor fungerar du som spindeln i nätet med kontakter utåt direkt mot kund, säljbolag och samarbetspartners, men även inåt i organisationen mot framförallt logistik och administration. I arbetsuppgifterna ingår alltifrån att registrera och handlägga inkommande order till att koordinera leveranser och sammanställa försäljningsstatistik. Du har några års relevant erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter och ett starkt inre driv.

Är det du eller någon du känner? Tipsa en kompis eller klicka här för att läsa mer och ansöka om tjänsten.
Sista ansökningsdag 1 december. Nyfiken på jobb inom träindustrin?

Vi på Martinsons söker just nu ett större antal personer med start nu direkt. Det är alltifrån maskinförare, snickare och processoperatörer. Klicka här för att läsa mer om tjänsterna eller skicka in en spontanansökan.