Vad roligt att du är intresserad av att bli en del av Martinsonkoncernen. På Martinsons hamnar du mitt i en byggrevolution. Omvärldens växande kunskap om träets klimat och konstruktionsfördelar gör att vi fortsätter växa. För att vara Sveriges mest nytänkande träförädlare även i framtiden behöver vi förstärka teamet med drivna och utvecklingsvilliga människor. Som du.

Du kommer till ett företag där nya idéer välkomnas. Och det menar vi faktiskt. Det är ju så vi utvecklas. Vi tror på den trevliga sortens tävlingsinstinkt och riktar ständigt blicken framåt. Välkommen att göra det med oss.

När du söker jobb hos oss så lämnar du din ansökan eller intresseanmälan antingen direkt till oss eller via någon av våra kompetens- och rekryteringspartners beroende på vilken typ av tjänst som vi söker.

För dig som är intresserad av att jobba inom produktionen kan anställningen inledningsvis vara hos vår partner Lernia. Vi ser det som en prövoperiod, där du får möjlighet att visa dina kvalitéer. Våra erfarenheter visar att det fungerar som en naturlig inslussning av nya medarbetare, där det långsiktiga målet alltid är en tillsvidareanställning hos oss på Martinsons.

Just nu söker vi en analytisk produktionscontroller för vår koncern med placering i Bygdsiljum eller Kroksjön. I ditt uppdrag ingår att planera och upprätthålla ett korrekt informationsflöde i processen från produktkalkyl fram till den ekonomiska redovisningen av resultat och utfall. Samt analysera och effektiversa anläggningarnas beslutsarbete.

Är det du eller någon du känner? Tipsa en kompis eller läs mer och ansök här. Sista ansökningsdag 19 januari. 

Vi söker en produktägare med byggerfarenhet till vår utvecklingsavdelning i Kroksjön. Hos oss får du en nyckelroll i att se till att de produkter vi utvecklar passar in i portföljstrategin och är lika attraktiva på marknaden som anpassade för vår verksamhet. Du leder arbetet med utveckling och vård av våra produkter från vagga till grav och ansvarar för såväl den fysiska produkten som prissättning och marknadspaketering.

Är det du eller någon du känner? Tipsa en kompis eller läs mer och ansök här. Sista ansökningsdag 19 januari. 

Vi söker en produktingenjör med industrifokus till vår utvecklingsavdelning i Kroksjön. Hos oss blir du en nyckelperson som ska ska bereda och implementera våra produkter i alla led från projektering till produktion. Du är med och skapar och vårdar artiklar och strukturer, och har det övergripande ansvaret för bland annat dokumentation och versionshantering av våra produkter.

Är det du eller någon du känner? Tipsa en kompis eller läs mer och ansök här. Sista ansökningsdag 19 januari.

 

Nyfiken på jobb inom träindustrin?


Vi på Martinsons söker just nu alltid antal personer med start nu direkt. Det är alltifrån maskinförare, snickare och processoperatörer. Klicka här för att läsa mer om tjänsterna eller skicka in en spontanansökan.