Königsson ny konstruktionschef

Johan Königsson är utbildad byggingenjör och började sin bana på Martinsons för åtta år sedan. Under åren har han axlat rollen som projektledare och haft kalkylansvar under en period. Senaste året har Johan varit gruppchef på konstruktionsavdelningen hos Martinsons.

– Det har passat mig bra att kunna fokusera på olika huvuduppgifter genom åren, jag har fått möjligheten att växa med företaget. Det känns väldigt motiverande och spännande att ta mig an den här rollen och föra avdelningen framåt, säger Johan.

Königsson menar att framtiden talar för Martinsons erbjudande.

– Miljömedvetenheten har överlag ökat och även kunnandet hos beställare och byggare när det gäller trä och dess möjligheter. Det finns fortfarande en stor outnyttjad potential för modernt byggande i trä, menar han.

Den starka marknadsutvecklingen tillsammans med målsättningen att Martinsons ska vara kunskapsmässigt ledande gör att det är spännande år som väntar.

– Det handlar om att hela tiden vässa våra erbjudanden så att de bidrar till smarta och hållbara byggprocesser för våra kunder. Då krävs mod, nyfikenhet och en vilja att hela tiden utveckla och utmana sina kunskaper. Och det finns hos oss på Martinsons.