En modulbaserad maskinhall med
rejält svängrum och tydligt pris.

Martinsons Maskinhall LSFH är en modulbaserad konceptbyggnad med öppna ytor och högt i tak. Hallen erbjuder stor flexibilitet i anpassningen till verksamheter med behov av uppställning och service för sina fordon och maskiner.

Grunden i erbjudandet är ett moduluppbyggt sortiment med bärande stommar i limträ. När önskad storleksversion är vald kan stommen kompletteras med materialsats för färdig oisolerad hall med alternativa fasadlösningar.

Martinsons maskinhall LSFH ingår i Martinsons sortiment av färdiga limträhallar. Hallen är utvecklad för att förenkla, erbjuda snabb leverans och spara pengar för kunden. Varje detalj har optimerats ur såväl produktions- som montagesynpunkt, för att erbjuda en prisvärd byggnad med hög kvalitet och materialstandard.

Intresserad och vill veta mer? Dra iväg ett mail till Robert Vikström, så hör han av sig till dig. Robert har full koll på maskinhallen och hjälper dig gärna vidare. Du hittar hans kontaktuppgifter här till vänster.Martinsons färdiga maskinhall interiör