Martinsons fotbollsläktare LS 240 P är utvecklad för att göra det lättare och mer ekonomiskt hanterbart för klubbar i divisionerna under Allsvenskans och Superettan att erbjuda sina supportrar en attraktiv och ombonad läktarmiljö.

Läktaren är 29 x 6,5 meter och har 240 sittplatser. Konstruktionen är baserad på ett stomsystem i limträ med en stabiliserande ram och ett åssystem för takplåten. Invändigt används plansteg och sättsteg i limträ som bärs av gradängbalkar i limträ. Läktarna levereras kompletta inklusive material, frakt och montage. Vi på Martinsons står gärna för hela stomentreprenaden men du som kund kan även välja att montera läktaren själv.

Martinsons fotbollsläktare LS 240 P är en färdig produkt som baseras på ett standardiserat koncept. Det gör att det inte går att ändra på utseende och mått. Utifrån separat anbudsförfrågan erbjuder vi även specialdesignade läktare efter kundens önskemål.

Förutom den goda totalekonomin, den höga prefabriceringsgraden och det snabba montaget är Martinsons träläktare ett bra val även ur miljösynpunkt. Inget annat material kräver så lite energi vid framställningen. Dessutom binder trä koldioxid under hela sin livslängd. Limträ har också ett bättre brandmotstånd än oskyddat stål.