Vi på Martinsons har tagit fram ett sortiment av färdiga produkter där vi tagit enkelheten ytterligare steg framåt för våra kunder. Sortimentet fortsätter att växa och fylls kontinuerligt på med specialutvecklade produkter, anpassade för specifika behov och kundgrupper inom flera olika produktområden. Precis som med våra andra produkter innebär materialvalet och den energisnåla tillverkningen dessutom en kraftigt minskad klimatbelastning jämfört med byggnader i andra material.

Den gemensamma nämnaren för produkterna är att de är tydligt prissatta och utvecklade för att göra det enklare och spara såväl tid som pengar för våra kunder. Tack vare analyser av våra kunders behov och en långsiktig utvecklingsprocess har vi kunnat optimera varje detalj ur såväl produktions- som montagesynpunkt. Det gör att vi kan erbjuda en prisvärd byggnad med hög kvalitet och snabba leveranser, samtidigt som vårt förarbete med utförliga underlag underlättar och förkortar beställarens projekteringsprocess.

Från vårt färdiga sortiment i länkmenyn till vänster kan du välja det utförande, den storlek och de tillval som motsvarar dina behov och önskemål. Därefter tar vi på Martinsons hand om resten fram till och med leveransen. Dessutom kan vi i många fall vi även erbjuda montage, om du så önskar.

Se hela vårt sortiment av färdiga produkter här.