Vad roligt att du är intresserad av att bli en del av Martinsonkoncernen. Det betyder att du vill bli en del av en innovativ företagskultur, i ett företag som går i första ledet inom utvecklingen av träförädling.

När du söker jobb hos oss så lämnar du din ansökan eller intresseanmälan via vår kompetens- och rekryteringspartner Lernia. För dig som är intresserad av att jobba inom produktionen kan anställningen inledningsvis vara hos Lernia. Vi ser det som en prövoperiod, där du får möjlighet att visa dina kvalitéer. Våra erfarenheter visar att det fungerar som en naturlig inslussning av nya medarbetare, där det långsiktiga målet alltid är en tillsvidareanställning hos oss på Martinsons.


Nu söker vi ett tjugotal personer!

Nyfiken på jobb inom träindustrin? Nu till sommaren har du chansen när vi på Martinsons har ett tjugotal platser som ska fyllas. Det är alltifrån maskinförare, snickare och processoperatörer. Med andra ord handlar det både om jobb som ställer lite högre kunskapskrav och sådana du klarar som helt ny i branschen. Många av tjänsterna vi söker har även goda möjligheter till förlängning!

Läs mer om de olika tjänsterna och skicka in din ansökan på:
https://www.lernia.se/sok/?searchterm=martinsons