Vad roligt att du är intresserad av att bli en del av Martinsonkoncernen. Det betyder att du vill bli en del av en innovativ företagskultur, i ett företag som går i första ledet inom utvecklingen av träförädling.

När du söker jobb hos oss så lämnar du din ansökan eller intresseanmälan via vår kompetens- och rekryteringspartner Lernia. För dig som är intresserad av att jobba inom produktionen kan anställningen inledningsvis vara hos Lernia. Vi ser det som en prövoperiod, där du får möjlighet att visa dina kvalitéer. Våra erfarenheter visar att det fungerar som en naturlig inslussning av nya medarbetare, där det långsiktiga målet alltid är en tillsvidareanställning hos oss på Martinsons.


Skicklig anbudsingenjör sökes!
Vi söker en anbudsingenjör med inriktning mot bostäder. Vi letar efter dig som är civilingenjör eller har relevant högskoleutbildning och besitter goda IT-kunskaper, erfarenhet från byggbranschen och förmågan att bygga affärsmässiga relationer både internt och externt.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Två erfarna projektledare, tack!
Martinsons Byggsystem behöver två drivna och självständiga projektledare med förmågan att målmedvetet och med engagemang och ansvar leda och styra projekten. Vi söker dig med relevant högskoleutbildning, minst fem års erfarenhet av liknande befattning och hög social kompetens.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Vi söker en driven orderkoordinator inom byggnad och bostad!
Vi söker en driven orderkoordinator som vill vara med och utveckla och förbättra våra flöden. Du har ett stort intresse för siffror och mycket god förmåga att analysera och sammanställa data. Vi tror att du är ingenjör eller liknande i grunden, har en analytisk förmåga och gillar att ta egna initiativ.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

 

Sommarjobb för ungdomar

Vad roligt att du är intresserad av att sommarjobba hos oss på Martinsons. Vi har alltid sett det som en förmån att kunna bidra med sommarjobbsplatser till drivna och engagerade ungdomar. Tyvärr är behovet lågt för 2017 vilket innebär att vi inte kan erbjuda några platser det här året.

Är du över 18 år så ser vi dock gärna att du registrerar en intresseanmälan på länken här.